Stad steunt ondernemers met online opleidingen

De coronacrisis heeft een grote impact om de bedrijfswereld. Om ondernemers te leren omgaan met de gevolgen van de crisis, biedt Stad Aalst een online opleidingspakket aan. In samenwerking met Voka Oost-Vlaanderen.

In oktober worden er enkele pittige webinars georganiseerd. De webinars zijn gratis voor ondernemers die actief zijn in Aalst en deelgemeenten. Stad Aalst heeft de handen in elkaar geslagen met Voka Oost-Vlaanderen om ondernemers beter voor te bereiden op de gevolgen van de coronacrisis.

“Met dit initiatief trachten we een ondersteuning te bieden op maat van elke ondernemer. Het economisch weefsel is zeer belangrijk voor onze stad/regio en wij hebben er alle belang bij om als lokale overheid hiertoe inspanningen te doen”, zegt schepen van Economie Katrien Beulens (onafhankelijk). “Wij hopen dat door deze laagdrempelige opleidingen ondernemers elkaar kunnen inspireren met goede praktijken voor vandaag en morgen.”

Ook voor horeca-uitbaters wordt een specifieke opleiding uitgewerkt. Zoals het gebruik van Instagram, een eigen webwinkel en tips om de winkelbeleving te verhogen. De opleidingen zijn binnenkort terug te vinden om de site van de Stad Aalst.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...