Supporters Okapi kunnen nog tot donderdag aanvraag indienen om match bij te wonen

Op dit moment werkt Okapi Aalst hard aan een document dat elke club die meer van 200 fans (indoor – 400 outdoor) wil toelaten moet invullen en na advies van de lokale verheid, een viroloog en preventieadviseur finaal een go moet krijgen van de minister.

“Bij het opstellen van dit model worden we zeer hard gesteund door de sportdienst van de stad Aalst en door de Pro Basketball League die na een doorlichting door Mensura voor alle zalen en dus ook voor Het Forum een protocol maakte”, aldus de club. “Wat betreft de oefenwedstrijden hebben we 200 plaatsen ter beschikking.”

Enkel en alleen via de website okapiaalst.be kunnen één van deze plaatsen aangevraagd worden. Gezien de strenge corona maatregelen wordt hierop geen enkele  uitzondering toegestaan. “Wanneer de vraag groter blijkt dan de 200 beschikbare plaatsen worden de seats als volgt toegewezen: We kijken eerst naar de abonneehouders die hun abonnement reeds betaalden. Dan kijken we naar de datum van de betaling van het abonnement. Tot slot kijken we naar de datum van deze aanvraag voor ticket(s) oefenwedstrijden.

De deadline ligt op donderdag 24 september. De aanvrager ontvangt een mail terug met daarin de data van de wedstrijden waarop hij/zij mag aanwezig zijn en het nummer van de seat.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...