Winnaars fotowedstrijd Natuurpunt mogen prijs in ontvangst nemen

Enkele maanden geleden bracht Natuurpunt Aalst een boek uit. De officiële feestelijke voorstelling kon door het coronavirus niet doorgaan, maar de winnaars van de fotowedstrijd hebben nu toch hun prijs gekregen.

In mei bracht Natuurpunt Aalst het boek ‘Aalst Natuurlijk’ uit. Omwille van de coronamaatregelen kon de officiële voorstelling en foto-expo in CC De Werf niet doorgaan. Ook de prijsuitreiking van de fotowedstrijd werd daardoor uitgesteld.

Maar afgelopen zondag werden de winnaars van de fotowedstrijd toch gehuldigd. In het bijzijn van schepen Katrien Beulens (onafhankelijk), deputé Riet Gillis mochten de winnaars hun prijzen in ontvangst nemen. Er werd in totaal 2.500 euro aan prijzen overhandigd.

Het boek met alle mooiste foto’s is nog steeds verkrijgbaar.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...