Herfstwinkelen tijdens weekend van de klant

In Aalst kan je zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober herfstwinkelen tijdens het weekend van de klant. Happy Herfst biedt je twee dagen winkelplezier. Tijdens het weekend van de klant krijg je ook een kleine attentie van je vertrouwde lokale handelaars.

“Happy Herfst is het ideale moment om eens bij de lokale handelaars langs te gaan. Laat je verleiden door de nieuwe collectie of misschien het ideale moment om al eens aan cadeautjes voor eindejaar te denken?” Samen met de stad zorgen de handelaars voor ludieke corona-proof animatie voor de kinderen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...