Zes nieuwe namen bij ambitieus Lindemans Aalst

Volleybalclub Lindemans Aalst is klaar voor het nieuwe seizoen. Op 3 oktober speelt het de eerste competitiewedstrijd tegen Menen. Lindemans is ambitieus en gaat vol voor de titel.

Nog even terug naar maart vorig jaar. Met 36 punten is Lindemans Aalst de fiere leider in de hoogste klasse van het volleybal. Maar door de coronacrisis kan het seizoen niet worden afgewerkt. Lindemans kan zich dus niet tot kampioen kronen.

Meer dan een half jaar later staat het nieuwe seizoen voor de deur. “We gaan voor de titel, deze ploeg mag die ambities hebben”, klinkt het bij Simon Van de Voorde.

Met onder meer de komst van François Lecat, de Fransman Danny Poda, de Tsjech Matej Smidl en de Italiaan Francesco Zoppelari telt Lindemans heel wat nieuwe gezichten.

Supporters kunnen volgende week een eerste keer kennis maken met de nieuwe ploeg, want er worden tegen Menen 600 bezoekers toegelaten in Sportcentrum Schotte. Enkele weken geleden versloeg Lindemans Menen in een oefenwedstrijd met 3-2.

Vier jaar geleden verhuisde Lindemans van Zellik naar Aalst. De club wil zich nog meer verankeren in de Ajuinenstad en gaat daarom fuseren met volleybalclub Kangoeroes Aalst.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...