Utopia blijft open, maar past uren aan

Bibliotheek Utopia blijft voorlopig open. Om een verspreiding van het virus tegen te gaan, worden op drukke momenten de openingsuren aangepast. Er worden ook maximum 40 bezoekers tegelijk toegelaten.

Om de bibliotheek open te houden, wordt rekening gehouden met de lessen in de Academie voor Podiumkusten. Op woensdagnamiddag vanaf 13 uur en op zaterdag van 8 tot 14 uur zal de bibliotheek gesloten zijn. Deze maatregel is nodig om contact tussen de bibliotheekbezoekers en de leerlingen van de Academie voor Podiumkunsten zoveel als mogelijk te vermijden,” legt schepen Karim Van Overmeire (N-VA) uit.

“De situatie is ernstig. Als we zowel voor de bibliotheek als voor de academie de dienstverlening willen behouden, dringt deze nieuwe manier van werken zich op.” De ouders van de leerlingen van de Academie mogen het gebouw niet meer betreden. Het wachtlokaal voor de kinderen zal tijdelijk ondergebracht worden in het Utopiacafé op het gelijkvloers.

Tijdens alle andere openingsmomenten geldt er een maximumcapaciteit van 40 bezoekers. Utopia start ook opnieuw de gratis afhaalservice op.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...