Zuivelhoeve Keymeulen verhuist van Molenstraat naar pop-up in de Kattestraat

Zuivelhoeve Keymeulen heeft voor de tweede keer voet aan grond gezet in de stad in de vorm van een Pop-up Zuivelshop. De melkveehoeve produceert en verkoopt al jaren ijs, melk en andere zuivelproducten in Hofstade, maar wil met de pop-up streekproducten nog toegankelijker maken voor de Aalstenaren en z’n bezoekers. Daarom koos de zuivelhoeve voor Kattestraat 55A.

De pop-up opent op 24 februari en vervangt de winkel in de Molenstraat, die wordt gesloten. “Aalstenaren kunnen in de nieuwe pop-up genieten van een volwaardig zuivelaanbod: melk, yoghurt, boter, desserten en talloze soorten kaas”, vertelt zaakvoerder Joost Keymeulen.

“En uiteraard ook van het al even gevarieerd aanbod roomijs, om meteen van te genieten op een hoorntje of om mee naar huis te nemen. Bezoekers kunnen er bovendien hun ijstaarten bestellen en afhalen, of hoeveproducten oppikken die ze bestellen via kaasboerderij.be.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...