Toekomst van carnavalscafé De Kat onzeker

“Wij willen dat De Kat blijft!” In een Facebookgroep halen Aalstenaars hun mooiste herinneringen boven uit Bowling The New Cat, op het Vredeplein. Het bekende café van Elsie en Rudi moet mogelijk plaats ruimen voor een nieuwe horecazaak.

Een kandidaat-koper heeft een bod uitgebracht op het carnavalscafé. Elsie en Rudi huren het gebouw en moeten dus op zoek naar geld als ze de zaak toch nog willen behouden. Als ze voor 4 juli niet met geld over de brug kunnen komen, dan moet het café plaats ruimen voor een nieuwe zaak.

Maar zover wil menig Aalstenaar en carnavalist het niet laten komen. Iedereen betuigt zijn steun aan Elsie en Rudi op de Facebookgroep “Wij willen dat De Kat blijft”. De groep telt al meer dan 1.000 leden. Eén voor één klanten die tijdens carnaval al eens graag iets komen drinken in De Kat.

Maar De Kat is meer dan alleen een carnavalscafé. Ook doorheen het jaar zorgen Rudi en Elsie voor hun klanten, De Kat is een ontmoetingsplaats voor de Aalstenaar die dreigt te verdwijnen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...