Vrijwilligers gezocht voor digitaliseren religieus erfgoed

De Erfgoedcel Denderland is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het inventariseren, fotograferen en digitaliseren van het religieuze erfgoed. Concreet gaat het om religieus erfgoed uit Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Lede en Ninove.

De collecties die in de kerken aanwezig zijn worden geïnventariseerd en gefotografeerd en vervolgens ingevoerd in de databank www.erfgoedinzicht.be.

De eerste projecten zullen gelanceerd worden in kerken in Aalst en Denderleeuw. Erfgoedcel Denderland wil graag een team van vrijwilligers samenbrengen dat bestaat uit mensen met verschillende interessegebieden. Van fotografen tot mensen die ervan houden om zaken in te voeren in databanksystemen.

Contacteer voor 15 januari de Erfgoedcel Denderland via het nummer 053-72.36.36

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...