Eigenaar geviseerde fiets is buur uit Buggenhout

De man met het motortje in zijn fiets is Nico Van Muylder uit buurgemeente Buggenhout. Hij is inderdaad bevriend met veldrijdster Femke Van den Driessche die door de ontdekking van de gepimpte rennersfiets in het oog van een zware storm kwam. Van Muylder bevestigde dat het inderdaad zijn fiets was maar gaf verder geen commentaar. Van Muylder baat in de Kamerstraat in Buggenhout een frituur uit.

Of de verklaring van Van Muylder voldoende zal zijn om Femke Van den Driessche vrij te pleiten is nog maar zeer de vraag. Wie de eigenaar van de fiets is, maakt volgens het reglement van de UCI immers niets uit. Volgens verschillende bronnen zou Nico Van Muylder samen met de broer van Femke het parcours hebben verkend en daarna zijn fiets nietsvermoedend tegen de camper van Femke hebben geplaatst. De rest van het verhaal kennen we uit de vele persberichten.

(Foto De Redactie)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...