Maandagstoet afgelast door stormweer

Nadat eerder van morgen werd aangekondigd dat de maandagstoet toch zou uitgaan, zij het onvolledig en met opgelegde beperkingen, werd vanmiddag toch beslist om de 88 ste Maandagstoet niet te laten doorgaan. Dat is de eerste keer in 88 jaar dat de maandagstoet moet worden afgelast omwille van het stormweer. Een en ander werd bevestigd door burgemeester Christoph D’Haese.

Op internet worden de carnavalisten opgeroepen om massaal naar de Grote Markt te komen. VZW Carnavalist tot in de Kist roept alle groepen op om verkleed af te zakken naar de Grote Markt om 14 uur om gezamenlijk de Bezemdans en de Ajuinworp bij te wonen!!

Om alle Aalsterse carnavalisten te troosten hieronder een ruime fotospecial van de prachtige stoet van gisteren.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...