Lindemans verankert zich in Oost-Vlaanderen: fusie met Kangoeroes Aalst zo goed als rond

Vanaf volgend seizoen zal Lindemans Aalst nog wat sterker staat in en rond de Ajuinenstad. Het gaat een fusie aan met Kangoeroes Aalst, waardoor er heel wat jeugd -en reserveploegen bijkomen.

Tot enkele jaren terug heette Lindemans nog ‘volleybalclub Asse-Lennik.’ Vijf jaar later gaat de club zich definitief in Oost-Vlaanderen verankeren. Bij de start van het seizoen 2021-2022 wordt Lindemans Aalst effectief een Oost-Vlaamse club.

Lindemans gaat een samenwerking aan met Kangoeroes Aalst. “We hebben reeds samen onze schouders gezet onder de Wallaby’s Balschool. Nu wordt die samenwerking verder gezet en kunnen we meedelen dat de fusie (bijna) rond is!”, klinkt het.

“De reeds bestaande jeugdwerking blijft in Vlaams-Brabant en wordt een satellietclub van Lindemans Aalst, genaamd ‘TJV Lindemans Zellik’. Het volleyteam Kangoeroes Aalst zal vanaf nu onder Lindemans Aalst vallen.” Lindemans wil heel Aalst aan het volleyballen krijgen. “Zo heeft onze club niet enkel en alleen maar een Liga A ploeg, maar komen er heel wat ploegen bij. Namelijk 2 senioren ploegen (promo), 7 jeugdploegen, de balschool en de bewegingsschool.”

“Zowel Lindemans Aalst als Volleyteam Kangoeroes Aalst zijn zeer tevreden over deze fusie. Samen vormen we een sterk volleybal front in Aalst en kijken we uit naar de toekomst!”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...