Religieuze winkel Monastic is failliet

Monastic, de religieuze winkel aan het Priester Daensplein in Aalst is failliet. De winkel had al eind 2015 de deuren gesloten en had zich toegelegd op de webshop. Op de eigen website staat nog niets te lezen over het faillissement maar de Kamer van koophandel deed vorige week uitspraak hierover. Aanvankelijk leek de winkel een gat in de markt te hebben gevonden.

Het Monastic project is gestart als een verkooppunt van religieuze producten, achteraan de kerk van Denderleeuw. Maar sinds december 2010 was de winkel gevestigd op het Piester Daensplein nr 4 in Aalst, recht over de ingang van de Martinus-kerk.

De oorspronkelijke bedoeling was om de werking van Vlaamse abdijen en kloosters te ondersteunen, en bij te dragen aan de sociale ontwikkeling van de jeugd aan de hand van het uitgeven van religieuze strips.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...