Brantano Brusselsesteenweg wordt VanHaren-winkel, maar wat met personeel?

De Brantano-winkel op de Brusselsesteenweg in Aalst is één van de veertig winkels in ons land die overgenomen wordt door VanHaren. Het nieuwe filiaal van VanHaren zou openen op 1 februari 2021. Medewerkers van Brantano maken niet automatisch de overstap mee, en moeten dus opnieuw solliciteren voor de job.

De winkel op de Brusselsesteenweg wordt het tweede VanHaren-filiaal in Aalst, want in de Nieuwstraat is er al drie jaar een winkel van de Nederlandse schoenenketen. VanHaren neemt het personeel van de Brantano-winkel niet automatisch over. Zij moeten dus opnieuw solliciteren. “We staan er heel erg voor open om oud-Brantano werknemers als nieuwe collega’s in de vanHaren familie te verwelkomen”, klinkt het wel bij VanHaren.

De medewerkers zullen wel meer dan zes maanden moeten wachten op de heropening, want die is gepland voor 1 februari 2021. Door die lange onderbreking zou VanHaren niet verplicht zijn om anciënniteit van de medewerkers uit te betalen.

De winkel op de Brusselsesteenweg wordt één van de veertig nieuwe VanHaren-winkels in ons land. In totaal zal de Nederlandse keten dan al 56 Belgische filialen hebben. Wat de overname betekent voor het distributiecentrum van Brantano in Erembodegem, dat is nog niet duidelijk.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...