Eendracht Aalst heeft ambitie voor 2019 (+ foto’s)

Op een activiteit voor sponsors heeft het bestuur van Eendracht Aalst zijn nieuwe trainer-coach Tom De Cock voorgesteld en meteen zijn ambitie voor het jubileumjaar 2019 (Eendracht zal dan 100 jaar bestaan) scherp gesteld: Eendracht wil hogerop. Liefst naar de profliga. Ondertussen wordt ook de financiële situatie stilaan recht getrokken.

Het was meer dan pep talk. Eendracht Aalst informeerde de sponsors over de gezondheidstoestand van de club en over de ambities voor de toekomst. De club verlaat stilaan de woelige financiële wateren en stoomt op naar een rustiger klimaat waarin de nadruk weer op het sportieve zal liggen. ‘Hoger op raken’ was het leidmotief doorheen de korte toespraken van niet minder dan 7 sprekers, alles netjes gemodereerd door voormalig VRT-journalist Louis De Pelsmaeker.

Zowel voorzitter Patrick Le Juste als zijn vice-voorzitter Dirk Adriaenssens beklemtoonden dat de club op de goede weg is. De financiële situatie wordt langzaam maar zeker recht getrokken, de nieuwe structuur moet begin volgend jaar op poten staan en er zijn nog steeds pistes voor een nieuw stadion, hoewel een tijdelijke oplossing als overgangsfaze nog steeds mogelijk is.

Ook op sportief vlak wordt orde op zaken gesteld met het aantrekken van een nieuwe trainer/coach. Tom De Cock komt over van Tempo Overijse waar men hem node zag gaan. Hij moet de sportieve ambitie van de club waarmaken en Eendracht hogerop brengen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...