Eendracht Aalst Ladies incasseren 9 goals tegen Anderlecht

Zware opdoffer voor de Eendracht Aalst Ladies. Op het veld van Anderlecht incasseerden de Ladies maar liefst negen goals. Met 0 op 12 blijft Eendracht troosteloos laatste in de Super League.

De Eendracht Aalst Ladies kennen een heel moeilijk seizoensbegin. De overstap naar de Super League verloopt voorlopig stroef, en ook tegen Anderlecht konden de Ladies geen vuist maken.

Na één helft spelen staan de Eendracht Aalst Ladies al met de rug tegen de muur: 0-4. Een comfortabele voorsprong voor Anderlecht. Paars-wit duwt nog door en het wordt zelfs 0-9. Absolute uitblinkers zijn Tessa Wullaert en TIne De Caigny, met respectievelijk drie en vier goals.

Zware cijfers voor de vrouwenploeg van Eendracht Aalst. Na vier speeldagen is het verdict enorm zwaar: troosteloos laatste met 0 op 12. 16 doelpunten tegen en amper één goal gemaakt.

De Ladies gaan nu op zoek naar de eerste punten van het seizoen tegen Racing Genk. Van die ploeg wonnen ze in de bekercompetitie, benieuwd of Eendracht opnieuw kan winnen van de Limburgers.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...