Meer avond treinen vanuit Brussel

Wie graag een concert of een theatervoorstelling in Brussel meepikt weet hoe verdomd moeilijk het soms is om daarna nog met de trein thuis te geraken. Om hieraan te verhelpen wil de NMBS vanaf volgende week ’s avonds extra treinen inleggen.

Op weekdagen komen er ook twee extra avondtreinen tussen Brussel-Zuid en Aalst, wat meer spoormogelijkheden geeft voor de inwoners van onder meer Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Ternat, Affligem, Liedekerke, Denderleeuw, Erembodegem en Aalst

Ook op lijn 60, Brusssel-Dendermonde worden er ’s avonds twee extra treinen voorzien. Er komt zelfs een derde avondtrein bij die Zottegem met Dendermonde verbindt. Goed nieuws voor de inwoners van Zellik, Asse, Mollem, Merchtem en Opwijk die een avondje Brussel willen meepikken of die laat moeten werken.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...