Okapi Aalstar gaat “open training” livestreamen

Okapi Aalst is gestart met de trainingen. In tegenstelling tot de vorige jaren, zal er wel geen echte open training worden georganiseerd. Maar er komt een alternatief, want de ploeg zal de training livestreamen.

In de stad Aalst zijn alle trainingen (jeugd, eerste ploegen, seniors,…) zonder publiek. “Wat ons eerste team betreft sluiten we zelfs de deuren. Als club doen we er immers alles aan om besmettingen te vermijden. We vragen dan ook aan de fans in geen geval af te zakken naar de zaal tijdens de trainingen.”

De traditionele “open training” vindt uiteraard niet plaats zoals we gewoon zijn, toch zal het webteam op vrijdag 25 september tussen 15.30u en 16.30u een open training streamen op de Facebook pagina.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...