Natourcriterium op maandag 19 juli 2021: “als God het belieft”

De Tour De France zit erop, maar dit jaar is er de dag nadien geen natourcriterium in het centrum van de stad. Het wordt dus uitkijken naar volgend jaar, op maandag 19 juli 2021.

Voor de derde keer in de geschiedenis van het criterium (na 1941 en 1944) is er dit jaar geen volksfeest in het centrum van Aalst, de dag na de Tour. Door de coronacrisis annuleerde de stad het massa-event. Het wordt dus uitkijken naar volgend jaar om protagonisten zoals Tadej Pogacar, Wout Van Aert en Sam Bennett te zien strijden om de zege in de straten van Aalst. “Als God het belieft”, zegt schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA). “LIEFHEBBERS! Aalst biedt u een der schoonste koersen van’t land”, klinkt het nostalgisch. “Afspraak op 19 juli 2021.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...