Eendracht Aalst uitgeschakeld in de beker na verlengingen

Geen mooie affiche tegen een eersteklasser voor Eendracht Aalst dit jaar. In de vijfde ronde van de Croky Cup versloeg Olympic Charleroi de Ajuinen na verlengingen.

Na de bekeroverwinningen tegen Winkel Sport en JS Taminoise wachtte in de vijfde ronde eerstenationaler Olympic Charleroi. Eendracht Aalst maakte een valse start, want al na twee minuten was het op achtervolgen aangewezen. 1-0 via Chris Gadi.

Net voor de pauze maakte Den Iendracht gelijk. Coboscopado s gaf de Ajuinen weer hoop. In de tweede helft kreeg een goed Eendracht nog enkele kansen, maar scoren lukte niet. Op het einde van de partij wordt er nog een goal afgekeurd.

Verlengingen moesten beslissen wie zou doorstoten naar de zesde ronde van de Croky Cup, de ronde met ploegen uit 1A. Vorig jaar zat het Pierre Cornelisstadion vol voor de wedstrijd tegen KAA Gent. Maar een mooie affiche, dat zit er dit jaar jammer genoeg niet in: in de 98ste minuut brengt Jatta Olympic Charleroi op voorsprong. Eendracht Aalst heeft dan nog enkele minuten, maar gelijk maken lukt niet.

Na het dramatische seizoensbegin is de uitschakeling in de beker een nieuwe opdoffer voor Eendracht Aalst. Nu woensdag krijgt Aalst de kans om de uitschakeling door te spoelen, dan ontvangt het rode lantaarn Olympia Wijgmaal.

Eendracht speelde een zeer verdienstelijke partij maar verliest uiteindelijk na verlengingen met 2-1 van…

Geplaatst door Eendracht Aalst op Zondag 11 oktober 2020

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...