Misverstand bij SBS De Zonnebloem in Meldert: Sint komt op bezoek in lege klassen

Door de verlengde herfstvakantie en de coronamaatregelen komt Sint-Maarten dit jaar niet langs bij alle kinderen op school. Daar heeft SBS De Zonnebloem in Meldert iets op gevonden: een filmpje over het bezoek van de Sint.

Een verdwaalde Sint-Maarten loopt rond in een haast lege school. Normaal zou hij op bezoek komen om snoepjes uit te delen, maar door de coronacrisis zitten alle kinderen thuis.

“In deze periode hadden de leerkrachten en kinderen van de stedelijke basisschool ‘De Zonnebloem’ in Meldert Sint Maarten graag verwelkomd. Helaas moesten we dit bezoek, door code oranje in het onderwijs, op een andere manier en creatief invullen. De leerkrachten en Sint Maarten bedachten samen dit leuk filmpje en gaan dit verspreiden op 11 november aan alle kinderen van de school”, zegt directeur Frederic Vercaemst.

Het filmpje kan je hier terug vinden:

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...