Eendracht Aalst-supporters treuren om kantinemedewerkster Dora (53): “Ze leefde voor de club”

Eén van de vaste medewerkers van voetbalclub Eendracht Aalst is overleden aan het coronavirus: De club meldt het overlijden van de 53-jarige Dora De Kuiper.  

Supporters van Eendracht Aalst kennen Dora De Kuiper ongetwijfeld. Jarenlang zorgde ze voor frisse pintjes in het Pierre Cornelisstadion, maar na een lange strijd in het ziekenhuis bezweek ze deze week aan het coronavirus. “De club kreeg het droeve bericht binnen van het overlijden van Dora De Kuiper (53), die samen met haar partner Filip Eylenbosch jarenlang medewerkster was in de blauwe kantine. Onze innige deelneming en heel veel sterkte aan Filip, Elke, familie en vrienden”, aldus de club. 

“Dora leefde voor de club. Eendracht Aalst was haar grote liefde. Ze kon heel emotioneel zijn, zowel bij winst als verlies”, herinnert goede vriend en collega Bart Arys zich. Vooral het moment dat ze op het veld de aftrap mocht komen geven, zal hem bijblijven. “Dat was een verrassing voor haar jubileum bij de club. Nietsvermoedend namen we haar mee richting de spelerstunnel, waar ze dan onder luid applaus van de supporters het veld op stapte. Een hoogtepunt dat ons altijd zal bijblijven, want Dora was  helemaal overdonderd toen ze plots op de middencirkel tussen de spelers stond.”

Ook  veel supporters treuren om het verlies. “Bedankt voor de vele frisse pinten! Je was er altijd met een glimlach en een babbel! Veel sterkte aan familie en vrienden. We gaan je enorm missen Dora, ik kan het nog steeds niet geloven.” Dora werd 53 en laat een dochter na.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...