Stad gaat op zoek naar kunstenaars voor nieuw kinderdagverblijf

De stad zoekt een kunstenaar om een kunstig speeltuig of speelmeubel te ontwerpen voor het nieuwe kinderdagverblijf op De Gendarmerie.

Kunstenaars hebben nog tot 31 januari om hun ontwerp in te sturen, en wie weet wordt jouw ontwerp dan wel uitgevoerd in De Gendarmerie.

Op die site bouwen stad en OCMW Aalst het nieuwe stedelijk kinderdagverblijf ‘Speurneus’, goed voor 36 baby’s en peuters van 0-3 jaar.

“Jonge kinderen beleven kunst anders dan volwassenen. Ze gebruiken ten volle hun zintuigen, gaan graag op ontdekking en zijn snel verwonderd. Daarom is het belangrijk dat het kunstwerk kinderen stimuleert in hun ontwikkeling (motorisch, visueel, sensitief…) en geïntegreerd kan worden in de dagelijkse werking van het kinderdagverblijf. We zijn daarom op zoek naar een kunstig speeltuig/speelmeubel/speelobject dat geplaatst kan worden in de buitenspeelruimte van de kinderen of binnen in de motorische speelruimte.

De kunstenaar kan zelf kiezen welke vorm het kunstwerk aanneemt, met welke materialen er gewerkt wordt en hoe hij de creatie aanpakt. We laten ons hierbij graag verrassen door de creativiteit van de kunstenaar. De kunstenaar dient wel een eigen btw-nummer te hebben of aangesloten te zijn bij een organisatie die hem in orde stelt met sociale zekerheid en fiscaliteit.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...