Buurtactie met beschilderde keien zorgt voor kleur en verbinding

De vzw Mensen voor Mensen lanceert het buurtproject B². Met #aalstrocks laten ze beschilderde keien rondreizen in Aalst.

“Het buurtproject B² slaat Bruggen tussen de Bewoners in verschillende Aalsterse buurten met kwetsbare bewoners. In een tijd waarin we in ons kot moeten blijven, zorgt de buurtactie #aalstrocks voor kleur en verbinding!” Aldus vzw Mensen voor Mensen, die het buurtproject organiseert.

De keien zijn terug te vinden in de Sint-Elisabethwiijk, de Rozendreef, Horebekeveld en Park De Blieck. “Vind je er eentje? Neem dan een kei-toffe selfie en stuur deze naar @buurt.in.beeld.aalst!  Laat de kei daarna ook verder zwerven zodat hij nog veel mensen kan plezieren.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...