Steek op vastelauved zelf je carnavalspop in brand met AKV Zwisjelmoizen

Op vastelauved zullen we dit jaar niet allemaal op de Grote Markt staan voor de popverbranding. Maar carnavalsgroep De Zwisjelmoizen zorgt ervoor dat we allemaal een pop in brand kunnen steken in ons eigen kot.

De Zwisjelmoizen organiseren op dinsdag 16 februari een online evenement. In samenwerking met Fablab Factory brengen ze een ‘popverbranding-zelfbouwpakket’ op de markt. Zo kunnen mensen zelf een pop in brand steken met vastelauved.

‘‘t iëste groeite onlaain Giën Verbrandink-evenement’, noemen de carnavalisten het. “Het is de bedoeling dat je op 16 februari om 21 uur met je knuffelcontact verzamelt aan de zelfgebouwde carnavalspop. Via het evenement op onze Facebookpagina brengen we aangepaste muziek en live-beelden vanuit de Aalsterse huiskamers. Een lach en een traan, voor minder gaan we niet. Hét ideale cadeau voor al je carnavalsvrienden die ‘Vastelauved’ zullen moeten missen”, aldus de carnavalisten.

Er is ook een wedstrijd aan verbonden. Wie zijn carnavalspop het mooist en meest carnavalesk kan inkleden, wint zijn gewicht in bier. Meer info op https://www.facebook.com/Zwisjelmoizen/?ref=page_internal

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...