Vaccinatiecentrum Denderdal zoekt medewerkers, van verplegers tot administratieve bedienden

Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede zijn volop bezig om Sporthal Denderdal in te richten tot een performant vaccinatiecentrum voor de Eerstelijnszone Regio Aalst. Inwoners die willen helpen aan de grootste logistieke operatie van onze regio, kunnen zich aanmelden als medewerker.

Om het hele vaccinatieproces vlot te laten verlopen, zoekt de stad nog medewerkers die volgende vacatures kunnen invullen: • begeleider • administratief medewerker • vaccinator • klaarmaker vaccin • arts-toezichthouder

Surf naar www.aalst.be/vaccinatie en vul het aanmeldformulier in. Jouw gegevens worden bijgehouden in een interne database en wanneer nodig, contacteren we je om mee te draaien in het vaccinatiecentrum. Je krijgt hiervoor een vergoeding.

Voor meer vragen kan je steeds terecht op vaccin@aalst.be.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...