ILvA-ploegen rijden vandaag niet uit door sneeuw

Vandaag is er geen afvalinzameling door intercommunale ILvA, omwille van de gladde wegen.

“De voetpaden zijn bedekt met een extra laagje sneeuw, wat het voor onze medewerkers onmogelijk maakt om veilig in te zamelen. Zeker bij het afstappen van de trede van de vrachtwagen is er een groot risico om uit te glijden”, aldus de intercommunale.

ILvA roept op om het afval terug binnen te nemen en het opnieuw aan te bieden bij de volgende inzameling. De datum van de volgende inzameling is te vinden op de afvalkalender. De recyclageparken gaan deze namiddag wel open volgens de normale openingsuren.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...