“Een podium bij jou thuis”: CC De Werf gaat digitaal

Door de huidige coronamaatregelen is het jammer genoeg nog niet mogelijk om theater en andere cultuurvoorstellingen bij te wonen in CC De Werf. Maar geen nood, want De Werf gaat digitaal. Het cultuurcentrum lanceert een virtueel podium voor streaming en opgenomen content.

Op www.dewerfdigitaal.be  vind je een verzameling van live-uitzending van voorstellingen, podcasts, lezingen, dansinitiaties… en zelfs de allereerste Aalsterse Top 053. In het voorjaar wordt jouw thuis dus het podium van De Werf.

“Gezellig op de bank, weggezakt in bed met je tablet, voor de computer terwijl de boodschappen wachten, alleen of samen. Van ons huis naar jouw vertrouwde stek weeft De Werf een spinrag met ijzersterke cultuurdraadjes. Met beeld- en audiomateriaal stillen we jouw cultuurhonger en wordt jouw thuis het podium van De Werf”, aldus het cultuurcentrum.

“Dit gloednieuwe virtuele podium is een nieuwe uitdaging want als jij niet naar ons toe kan komen, dan komt De Werf naar jou toe. Met lokaal verankerde pareltjes, met bestaande voorstellingen van artiesten die wij uitnodigen tot artiesten die zelf de weg naar ons huis vinden: een omvattend aanbod waarvoor we ter hoogte van de schouwburg zelf een studioruimte bouwen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...