Toerisme Aalst ontvangt eerste exemplaar van Riebedebie-pocket: gids met meer dan 600 attracties

Met de krokusvakantie in zicht lanceert de ‘Koepel van Attracties & Musea’ toeristische gids voor een dagje uit in Vlaanderen en Brussel. “Dankzij de nieuwe Riebedebie pocket ontdekken toeristen populaire maar ook minder gekende attracties en musea in Vlaanderen, ook in Aalst”, aldus schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA), die het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen.

De gids van 208 pagina’s is binnenkort te vinden in het toeristisch infokantoor of aan het onthaal van een attractie of museum.

“Met de Riebedebie pockets levert de Koepel van Attracties & Musea jaarlijks een handig overzicht aan te ontdekken activiteiten dichtbij of iets verder weg van huis,” legt Caroline De Meerleer uit. “Vandaag zijn we meer dan ooit op zoek naar beleving in de eigen regio. Zo’n pocket is dus de ideale gids voor wie graag eens uit zijn kot komt. Warm aan te bevelen zijn de pagina’s 95 en 96”, zegt een chauvinistische schepen.

De Koepel van Attracties & Musea bundelde de meest actuele informatie van meer dan 600 musea, attracties en bezoekerscentra in Vlaanderen en Brussel. Voor wie nog meer wil weten over een bepaald museum of specifieke attractie kan terecht op de Riebedebiewebsite www.riebedebie.be.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...