Kindertekeningen sieren OLV-Aalst

In het OLV ziekenhuis aan de Moorselbaan werd een permanente tentoonstelling ingehuldigd.

Begin 2014 organiseerde de vzw Mensen dienen Bulgarije Aalst-Gabrovo samen met club ‘Friends of Belgium’ de 6e Biënnale van een grote ‘Teken- en Schilderwedstrijd’ voor teenagers uit 11 verschillende scholen, in samenwerking met het ‘Huis van de Humor en Satire’.

De vzw bepaalde het wedstrijdthema (2010 Het belang van Handhygiëne, 2012 Roken of Gezondheid: aan U de keuze!, En nu de alcoholproblematiek.)

‘Tijdens een werkbezoek in Gabrovo konden we in het voorjaar 2014 de prijsuitreiking bijwonen. We bezorgden hierbij naturaprijzen voor alle deelnemers. Het huis van de Humor en Satire schonk ons nadien de beste tekeningen, 31 van de 255 inzendingen, waarvan 5 uit Don Bosco, om er de huidige tentoonstelling mee te organiseren in het OLVZ Aalst’, legt Willy Van Impe uit.

Van links naar rechts op de foto – staande : Willy Van Impe (ereconsul Bulgarije voor Oost-Vlaanderen, secretaris van de VZW MDB:A-G), Zuster Benedicta (lid van de VZW MDB:A-G), de heer Vesselin Petrov Valkanov (Ambassadeur van Bulgarije in België), mevrouw Hilde Brewaeys (directrice Don Bosco BuLo Aalst), de heer Marc Van Uytven (Algemeen directeur OLV Ziekenhuis), dokter Sofie Verlinden (psychiater OLV Ziekenhuis Aalst, die het thema kadert in de bijhorende brochure) – zittend: dokter Etienne Fonteyne (gepensioneerd OLV-arts, voorzitter van de VZW MDB:A-G)

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...