72 coronapatiënten in ziekenhuizen, vijf doden

Het aantal coronapatiënten in de Aalsterse ziekenhuizen neemt toe. Er liggen momenteel 72 patiënten op de covid-afdelingen in het ASZ en het OLV-ziekenhuis. SInds vorige week zijn er al vijf patiënten overleden.

Vorige week lagen er nog 33 coronapatiënten op de Covid-afdeling, intussen is dat aantal gestegen naar 72. Om zich te wapenen tegen dat stijgende aantal zal het ASZ de corona-afdeling uitbreiden. Van 28 naar 48 bedden. Op Intensieve zorg wordt de capaciteit opgedreven naar acht bedden. Ook in het OLV wordt de capaciteit opgedreven.

Sinds 12 oktober vielen er in de Aalsterse ziekenhuizen al vijf doden.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...