16-jarige die agent aanviel geplaatst in gesloten instelling

De 16-jarige dader die woensdag een kopstoot gaf aan een agent, is in de gesloten instelling van Wingene geplaatst.

Na de schermutselingen op de Grote Markt stelde de burgemeester zich burgerlijke partij in het onderzoek? Vrijdagavond deed de Jeugdrechter al uitspraak over de jongeman. “Zopas vernomen dat de 16-jarige dader werd geplaatst in de gesloten instelling van Wingene. Een goed signaal dat duidelijk maakt dat men in Aalst met dit soort geweld niet ongestraft wegkomt”, zegt D’Haese (N-VA).

“Prima samenwerking met politie, parket en justitie – als het goed is zeggen we het ook. Enkel als de justitiële keten sluitend is, kunnen we spreken van echte nultolerantie en geweldenaars een halt toeroepen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...