24-jarige Aalstenaar start webshop: “Mijn schoonheidsproducten in elke badkamer, daar droom ik van”

We hebben het afgelopen jaar allemaal wat meer tijd kunnen vrijmaken om een nieuwe hobby of passie te ontdekken. Daar kan Soufyan Najjar van meespreken, de jonge Aalsterse ondernemer startte een half jaar geleden met zijn eigen ‘beauty care line’-webshop. 

De 24-jarige student multimedia en communicatietechnologie wil met zijn haarmasker en andere schoonheidsproducten de wereld veroveren. “Begin vorig jaar kwam ik op het idee om een beauty care line op te starten omdat ik gefascineerd ben in hoe ver mensen kunnen gaan om er mooi en verzorgd uit te zien, van kleins af aan zag ik dat al bij mijn vier oudere zussen”, vertelt Soufyan.

Een marktonderzoek en enkele brainstormsessies later was het merk ‘Zineau’ geboren. “Ik ging van start met het haarmasker ‘Inaya’. Dat is een haarproduct dat geen chemische en schadelijke stoffen bevat, zoals sulfaten of parabenen. Precies wat mijn doelgroep miste.”

Na het haarmasker kwamen er ook body scrubs, lip scrubs, teeth whitening strips en clay masks bij. “Inaya, Emma, Noor, Mona,.. Ik koos ervoor om al mijn producten diverse persoonsnamen te geven zodat vrouwen er zichzelf in kunnen herkennen”, zegt Soufyan, die nu volop bezig is met de verdere uitbouw van zijn webshop. “Mijn droom is dat de Zineau-producten in elke badkamer ter wereld te vinden zijn.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...