Eendracht Aalst hervat seizoen (als alles goed gaat) tegen Olympia Wijgmaal op 7 februari

Na een pauze van meer dan vier maanden zal Eendracht Aalst het seizoen hervatten tegen Olympia Wijgmaal. Op 7 februari ontvangt het de Brabanders in het Pierre Cornelisstadion. Als alles goed gaat, want er staat voorlopig nog een vraagteken voor de hervatting van de competitie door corona.

“Voetbal Vlaanderen heeft een voorlopige competitiekalender opgemaakt, waarin zoals bekend alleen de heenronde zal afgewerkt worden. Deze kalender is uiteraard onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19 en een heropstart van de trainingen half januari”, meldt Eendracht op haar website. “De clubs gaven ook al aan enkel te willen hervatten als er supporters toegelaten zijn en er kan geconsumeerd worden. Met de huidige coronacijfers lijkt die kans op dit moment eerder klein.”

Na de openingsmatch tegen Wijgmaal wachten duels Londerzeel, Hasselt en City Pirates. Aalst staat meteen met de rug tegen de muur, want het heeft voorlopig nog nul punten, net als Wijgmaal en City Pirates. Enkel de heenronde wordt afgewerkt, dus de Ajuinen hebben nog 14 matchen om zich in de strijd om de promotie te knokken.

Aalst sluit het seizoen normaliter af met een thuismatch op 2 mei tegen promovendus Heur-Tongeren.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...