Voor grootste trampolinepark in Benelux moet je in Aalst zijn

Vandaag opent in Aalst het grootste trampolinepark van de Benelux. De uitbater heeft er langer dan een half jaar op moeten wachten, maar deze zomer laten de maatregelen een opening toch toe.

JumpSky zorgt voor een onvergetelijke springervaring. Het trampolinepark ligt in het gerenoveerde gebouw van Du Parc, in de Erembodegemstraat. Normaal zou het enorme complex openen in oktober, maar door de tweede coronagolf moest de uitbater de opening uitstellen. Op 9 juni is het eindelijk zover. Vanaf dan kan jong en oud zich uitleven op de attracties, verspreid over 4.400 vierkante meter. Er is meer dan enkel trampolines, bewegende obstakels, big bounces en zelfs een springkasteelcomplex maakt je springervaring compleet.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...