Ilse Uyttersprot krijgt herinneringszitje in tribune van Schotte

Ilse Uyttersprot krijgt een herinneringszitje in de tribune van sportcentrum Schotte. Het zitje zal altijd leeg blijven, maar je kan het wel reserveren voor het goede doel. Als voormalig schepen van Sport was Uyttersprot één van de drijvende krachten achter de oprichting van sportcentrum Schotte.

De wedstrijd van volleybalclub Lindemans Aalst was het eerste sportevent in Schotte sinds het begin van de coronacrisis. Dat was ook het eerste event sinds het overlijden van Ilse Uyttersprot. Ter nagedachtenis wordt er voor de ex-burgemeester -en schepen steeds een zitje in de tribune vrijgehouden. Een ‘herinneringszitje’, dat je kan reserveren voor het goede doel. De opbrengst van het zitje gaat naar vzw “zijn”, die zich inzet tegen geweld.

Als voormalig schepen van Sport zorgde Uyttersprot mee voor de oprichting van sportcentrum Schotte. Een Europese wedstrijd van Lindemans of een lokale dansshow, Uyttersprot was steeds van de partij. 

Je kan het herinneringszitje reserveren bij Aalst Sport.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...