Patiënten bezoeken niet meer toegelaten in ASZ

In het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis mogen familieleden geen bezoek meer brengen aan patiënten. Bezoek wordt niet meer toegelaten om de veiligheid en de gezondheid van patiënten en medewerkers in deze coronacrisis te waarborgen. Er gelden wel enkele uitzonderingen.

“Heel jammer, maar noodzakelijk: vanaf vandaag is bezoek aan patiënten niet meer toegelaten. Er zijn uitzonderingen voor o.a ouders van kinderen en baby’s. Familie kan wel terecht bij het onthaal voor het halen en brengen van spullen”, klinkt het bij het ziekenhuis.

“Het A.S.Z. begrijpt dat deze maatregel een grote impact heeft op de patiënten en bezoekers. Die maatregel is echter nodig om de veiligheid en gezondheid van patiënten en medewerkers zo veel mogelijk te waarborgen. Heeft u een familielid of vriend(in) die meer dan drie dagen in het ziekenhuis verblijft en zelf geen smartphone of tablet ter beschikking heeft en wil u graag een videogesprek houden met hem of haar? Ga naar asz.be/corona/houcontact om te zien hoe u een videogesprek kan aanvragen.”

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...