Goeiedag krijgt gelijk in rechtszaak rond naam “Ajoin Music”

In Aalst was er een hevige strijd over het gebruik van de naam Ajoin Music, de naam van de populaire carnavalsuitzendingen en de Carnavalsgroep. City Music spande zelfs een rechtszaak in. De rechtbank van koophandel in Gent heeft de argumenten van City Music rond het gebruik van de naam van de carnavalsradio Ajoin Music formeel afgewezen.

City Music had Goeiedag Radio en Bart Van den Borre gedagvaard voor oneerlijke marktpraktijken en oneigenlijk gebruik van het woord- en beeldmerk van Ajoin Music. De naam “Ajoin Music” zou volgens Van Gerven (City Music) enkel hem toekomen en door niemand anders gebruikt mogen worden.  City Music eiste zelfs zware dwangsommen per inbreuk alsmede publicaties in kranten.

De Rechtbank heeft gisteren alle argumenten van City Music (Kanaal Pub) en Van Gerven van tafel geveegd waardoor zij helemaal geen aanspraak zou kunnen maken op de naam Ajoin Music. De argumentatie van de rechtbank was nog niet beschikbaar.

Goeiedag en Bart Van den Borre krijgen dus gelijk van de rechter en krijgen het recht op het gebruik van de naam Ajoin Music.  Momenteel gebeuren de Carnaval uitzendingen onder de naam “Oilsjt Mjoezik” op 107,8 FM. Na inzage van het volledig vonnis zal Goeiedag samen met Bart Van den Borre bekijken wat de volgende stappen zijn.

Je kan onze carnavalsradio op livestream beluisteren, klik hier.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...