DigitAALST wint federale armoedeprijs

Het steunproject digitAALST heeft de federale armoedeprijs gewonnen. Met 2500 stemmen kaapt het de eerste prijs en de som van 10.000 euro weg. Hiermee kan digitAALST laptops kopen voor leerlingen zonder computer.

Dankzij digitAALST kregen vorig schooljaar 250 leerlingen van de tweede en derde graad lager onderwijs een laptop toegestuurd. digitAALST werd daarom genomineerd voor de federale armoedeprijs. Met 2500 stemmen won het project de prijs van 10.000 euro.

“Hiermee kunnen we 60 laptops kopen voor leerlingen die thuis geen laptop hebben! Aalst solidair! Hartelijk dank aan iedereen die zijn stem heeft uitgebracht”, reageren de initiatiefnemers. DigitAALST is een samenwerkingsverband tussen Broeiklas vzw, SOS Schulden op School vzw, brugfigurenproject en Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Goeiedag Aalst houdt je dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Aalst!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...